Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart Rijssen door Noach Uitvaartzorg

Uitvaart Dronten

Uitvaart Rijssen

Uitvaart Rijssen laten verzorgen door Noach Uitvaartzorg 

Uitvaart RijssenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een christelijke uitvaart in de omgeving van Rijssen? Dan bent u bij Noach Uitvaartzorg goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is een moeilijk en emotioneel moment. U belandt in een hectische periode waar u beslissingen moet nemen rondom de uitvaart in Rijssen. Wij begrijpen dat uw hoofd hier op dit moment misschien niet naar staat. Daarom ondersteunen bij u graag bij het nemen van beslissingen rondom een eventueel christelijke uitvaart in Rijssen. De uitvaartverzorgers van Noach Uitvaartzorg staan voor u klaar. Wat ons uniek maakt is dat wij een echt familiebedrijf zijn. Hierdoor kunnen we de lijntjes kort houden. Ook belangrijk om te weten is dat wij allemaal werken volgens de normen en waarden van ons christelijk geloof. 

Noach Uitvaartzorg verzorgt een uitvaart in Rijssen 

Begrafenis Rijssen

Begrafenis Rijssen

Als uitvaartzorg in Rijssen runnen wij ons bedrijf met ziel en zaligheid. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Wat ons drijft is de liefde voor mensen. Voor ons is het niet belangrijk wat uw geloofsovertuiging is, uit welk land u komt of wat uw plaats op de sociale ladder is. Wij zijn er om de zorg uit handen te nemen of de handen ineens te slaan rondom een te organiseren uitvaart in Rijssen. Onze wens is om volledig aan te kunnen sluiten op uw wensen. Wij verzorgen graag de begrafenis in de omgeving van Rijssen zoals u die voor ogen heeft. Als begrafenisondernemer in Rijssen staan wij naast de familie en volgen wij de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. Uiteraard doen wij een stap terug wanneer dat nodig is.

Christelijke begrafenis in Rijssen 

Bij Noach Uitvaartzorg is het mogelijk om een christelijke begrafenis te verzorgen. Wij hebben alles in huis om een mooie en waardige christelijke uitvaart te kunnen verzorgen. Zo beschikken wij over ons eigen verzorgingsteam, zij zorgen ervoor dat uw dierbare en mooi en vooral als zichzelf uitziet. Natuurlijk mag u ten alle tijden helpen in de verzorging als u dat fijn vindt. Ook is het mogelijk om dit volledig aan ons over te laten of volledig zelf te doen. Veder zijn wij trots op ons eigen wagenpark. Mocht u dit willen, dan kunt u een keuze maken uit onze auto’s als rouwvervoer. Natuurlijk kunnen wij ook ieder ander soort rouwvervoer voor u regelen. Bij Noach Uitvaartzorg beschikken wij ook over ons eigen druksysteem, wij maken graag een persoonlijk rouwkaart. Wij staan voor u klaar. 

Begrafenisondernemer in de omgeving van Rijssen 

Bij Noach Uitvaartzorg werken wij op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. Wij graan graag persoonlijk met u in gesprek en bespreken dan uw wensen. Als wij uw wensen duidelijk op een rijtje hebben vertellen wij ook graag meer over onze mogelijkheden. Wij helpen u graag ook met het zoeken naar een passende locatie voor het afscheid. Dit kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Natuurlijk mag u voor het afscheid ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum in de omgeving van Rijssen. Hier kunt u in kleine kring op uw eigen manier in intieme sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Wij beschikken over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor de plechtigheid en waar u zich kunt terugtrekken met familie. 

Ons uitvaartcentrum nabij Rijssen

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum nabij Rijssen. Zo kunt u de sfeer zelf eens ervaren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en helpen u verder. 

Neem contact met ons op!

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Provincie:

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  christelijkebegrafenisondernemer
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.