Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke Uitvaart

Een Christelijke begrafenis kent vele rituelen. Het is aan de nabestaanden om te bepalen wat na het overlijden gebeurt met de persoon. Zij zijn daarbij moreel gebonden aan de wensen die de overledene mondeling of schriftelijk heeft geuit met betrekking tot de uitvaart.

De christelijke uitvaart die bij u past

Wij bij Noach Christelijke Begrafenisondernemer helpen u bij het rouwproces. Wij willen ervoor zorgen dat de overledene en nabestaande een mooie uitvaart krijgen die bij de persoon past. Het Christendom komt in de Christelijke begrafenis duidelijk naar voren. Natuurlijk wordt de gehele dienst op maat gemaakt, dit betekend dat wij de dienst samen met u doornemen en in elkaar zetten. Samen zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dienst wordt.

Kerk of rouwcentrum?

Christelijke uitvaartWij verzorgen veel kerkelijke, christelijke uitvaarten in een divers aantal geloofsgemeenschappen en kennen (bijna) alle traditionele ceremonies. Voor de Christelijke begrafenis beschikken wij over alle kennis en materialen voor deze uitvaart.
Steeds meer worden wij ook gevraagd voor niet kerkelijke uitvaarten met een meer persoonlijk karakter. Van een afscheid in de aula van een rouwcentrum of begraafplaats tot een sportkantine van de favoriete club met live muziek. Alles is mogelijk.

Hoe werken wij?

Als u ons belt, gaan we direct aan de slag met dat wat u wenst.
Wilt u dat de overledene thuis blijft en wilt u zelf helpen met verzorgen en kleden? Dan komen we met de benodigde materialen naar u toe en zorgen we samen met u dat uw dierbare netjes wordt opgebaard.

Wilt u dat uw dierbare naar een rouwcentrum gaat? Dan komen wij met onze rouwauto en nemen hem/haar mee om te verzorgen en te kleden. Indien u dat wenst, kunt u later op de dag langskomen om uw dierbare te bezoeken.

Alles volgens uw wens

Onze uitvaartverzorgers regelen een uitvaart van A t/m Z. Wij zijn voor, tijdens en na het overlijden uw steun en toeverlaat. U heeft 1 contactpersoon gedurende de hele uitvaart. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met het regelen van alle formaliteiten zoals:

Meer over de diensten die wij uitvoeren leest u op onze website.

Meer over de christelijke uitvaart verzorgd door Noach Uitvaartzorg

Christelijke Begrafenisondernemer, Noach Uitvaartzorg, is actief in heel Nederland. Vooral op de christelijke locaties hebben wij ervaring met het verzorgen van prachtige uitvaarten. Denkt u hierbij aan plaatsen als:

AlblasserdamAlmereDordrechtDrontenEdeElspeetEpeGenemuidenHasseltNunspeetRijssenRotterdamRouveenStaphorstVoorthuizenWerkendam

Op onze website vindt u alle informatie over het laten verzorgen van een christelijke uitvaart. Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft. Wij horen die graag van u. U kunt ons altijd contacteren via onze telefoonnummer of e-mail adres.

Neem contact met ons op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Provincie:

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  christelijkebegrafenisondernemer
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.