Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij

Het is onze wens om volledig bij uw wens aan te sluiten. U vraagt, wij regelen. Wij werken allemaal volgens de normen en waarden van ons christelijk geloof. Onder leiding van onze Hemelse Vader kunnen en mogen  wij ons werk doen. Zowel de uitvaartleiders als de mensen van kantoor en de verzorging dragen in hun doen en laten uit, Christen te zijn. Wij zullen dan ook ten alle tijden iedereen helpen waar we kunnen. Elke dag klaar staan voor de mens die ons nodig heeft is onze passie. De ene dag kan dat een groots meeslepende uitvaart zijn en op een ander moment is het een klein informeel samen zijn. Uw wensen zijn leidend daarin, de wensen van uw overleden dierbare staan altijd voorop als deze bekend zijn. Wij bieden onze diensten aan binnen alle christelijke denominaties die ons land rijk is. Kernwoorden voor ons zijn, warmte, wederzijds respect en ten alle tijden transparantie. Wij begeleiden families bij kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten.

Wij steunen en begeleiden ook de diaconale uitvaarten.
Een mooi afscheid voor ieder budget.

 

Familiebedrijf

Noach Uitvaartzorg Midden Nederland is ons familiebedrijf.
Wij runnen deze met ziel en zaligheid, dag en nacht
en altijd met ons oog op de Heer.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken.

Onze medewerkers

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin onze man met jarenlange ervaring en Bjorn als zeer talentvolle jonge ondernemer doen alles rondom de uitvaarten en Linda onze vrouwelijke collega springt bij wanneer nodig of op verzoek van een familie als er een vrouw gewenst wordt. Zo hebben we voor elke familie een passende collega beschikbaar. Daarin heeft u zelf de keus.

Wendy en haar uiterst professionele team staan 24/7 klaar voor de verzorging van de overleden dierbare klaar, dit doet ze veelal met de vrouw van onze Bjorn, Mirjam.

Bjorn heeft tevens alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook sieraden maken zijn assortiment compleet.

Laagdrempeligheid

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar u in kleine kring afscheid kunt nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.
Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Goed om te weten is wel dat wij ten alle tijden verbonden zijn met onze Hemelse Vader. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Erwin Livestro – Uitvaartverzorger

06 - 4095 2584

"In 2016 heb ik de eerste stappen gezet, in het opbouwen van ons uitvaartbedrijf. In 4 jaar tijd zijn we gegroeid van een kleine zelfstandige uitvaartondernemer, tot inmiddels een mooi, wat groter en goed lopend familie bedrijf, met een eigen afscheidshuis, en vakkundig personeel op de werkvloer. Als uitvaartverzorger ben ik continu bezig om samen met de nabestaanden een mooi afscheid te creëren, en mooie dierbare herinneringen te maken. In de week voorafgaand aan de uitvaart, heb ik dagelijks contact met jullie, over hoe de uitvaart er volgens jullie uit moet gaan zien. Tevens werken we samen naar een afscheid dat past bij de overledene, en zoals hij of zij dat graag had gewild. Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit vak te kunnen beoefenen. Het is van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt. De overledene staat centraal, maar de nabestaanden zijn minstens zo belangrijk."

erwin-livestro-uitvaart-noach

Bjorn Livestro – Uitvaartverzorger

06 - 4565 1878

"Vanaf het begin heb ik het bedrijf van mijn ouders, Noach Uitvaartzorg Midden Nederland, zien groeien. Hierdoor weet ik precies hoe de structuur van het berdrijf in elkaar zit. In november 2019 ben ik in dienst gekomen. Bij afwezigheid van mijn vader, Erwin Livestro neem ik automatisch het stokje van hem over. Dit doe ik met veel liefde en overgave, op deze manier van samenwerken heb ik verschillende families mogen begeleiden. Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat dit het werk is waar mijn passie ligt. Mijn rustige maar doortastende karakter maken mij een mens wat makkelijk aansluiting doet vinden bij diverse mensen in het vak. Het mooie aan Noach Uitvaartzorg Midden Nederland vind ik, dat we elkaar door en door kennen en we weten precies waar de kwaliteiten van een ieder liggen. Als familiebedrijf kunnen wij de beste zorg geven aan u als familie."

bjorn-livestro-uitvaart-noach

Linda van Altena Enting – Backoffice

06 - 4312 1134

"Toen de mogelijkheid op mijn pad kwam om deel te mogen worden van een fantastisch toegewijd team in de uitvaartbranche heb ik daar geen moment over hoeven denken. Noach Uitvaarzorg Midden Nederland is toonaangevend in uitvaartland. Commercieel gezien werk ik aan nieuwe processen binnen het bedrijf en hou ik me tevens bezig met diverse marketingstrategieën. Je moet je immers blijven presenteren. We hebben door de vele uitvaarten die we doen een groot netwerk opgebouwd van tevreden, dankbare families. Kan niet, ken ik niet. En elk mens is uniek. Deze uitspraken typeren mij als mens. Wanneer nodig spring ik in als uitvaartverzorgster. De combinatie van commercie, sales en marketing met af en toe, een liefst kleine intieme uitvaart zijn voor mij elke dag een geschenk. Mensen komen binnen in mijn hart omdat mijn hart bij mensen ligt."

linda-van-altena-uitvaart-noach
Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.