Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. Wilt u afscheid nemen in de kring van gemeente en geloof? U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom de uitvaart.
Wij bieden onze diensten aan binnen alle christelijke denominaties die ons land rijk is. Integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie staan bij ons voorop.
Wij omringen u en uw overleden dierbare met liefde in deze tijd van rouw en verdriet.
Een uitvaart naar de wens van u en uw dierbaren. Samen met elkaar!

Wij begeleiden families bij kerkelijke en niet kerkelijke uitvaarten.

NOACH steunt en begeleidt ook de diaconale uitvaarten. Een mooi afscheid voor ieder budget.

ONZE MEDEWERKERS

Onze betrokken medewerkers hebben allen een christelijke levensovertuiging, en zijn ervaren ondernemers die werken vanuit de relatie met de Heere.
Zij werken daar waar ze gevraagd worden en zijn niet afhankelijk van een regio.

Erwin Livestro

06 - 4095 2584

"Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit aan te kunnen. Na de tientallen uitvaarten die ik inmiddels mocht begeleiden, heb ik duidelijk gekozen voor een christelijke uitvaartbedrijf. Ik vind het van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt."

Erwin Livestro

Christelijke begrafenisondernemer Flevoland

Gertrude Smeijsters

06 - 1245 1293

"Door het verlies van mijn partner en mijn moeder heb ik zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben. Ik sta u bij tijdens het organiseren van een mooi afscheid en het verwerken van de emoties van uzelf en uw gezin. Samen met u; zonder dat u zich zorgen hoeft te maken en precies op de manier zoals u wenst."

Christelijke begrafenisondernemer Gelderland

Geert Lammers

06 – 2425 8996

"Ik heb letterlijk veel bagage mee gekregen om mijn medemens in deze moeilijke en vaak heel verdrietige periode terzijde te staan. Vanuit mijn kerkelijke achtergrond waar ik als jeugdleider en geestelijk verzorger actief ben geweest heb ik geleerd goed te luisteren en te troosten. Ik ben volgens mij dan ook “een echt mensenmens”."

uitvaart friesland