Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartverzorger NOACH

Uitvaartverzorger NOACH helpt u met de uitvaart van uw naaste

Het overlijden van een naaste is een zware periode in uw leven. Het is echter van enorm belang dat u een goed afscheid neemt. Daar kan uitvaartverzorger NOACH u bij helpen. Uitvaartzorg NOACH is een christelijke uitvaartonderneming, die door heel Nederland haar uitvaarten verzorgt. Als christen weten wij van NOACH dat de dood niet het einde is. Daarom weten wij hoe we op de juiste manier een christelijk afscheid kunnen verzorgen voor uw naaste.

Diensten van uitvaartverzorger  NOACH

Als uitvaartverzorger kunnen wij veel voor u betekenen. Wij zullen zorgen voor een persoonlijke uitvaart, die goed bij de overledene past. Het afscheid moet het leven namelijk weerspiegelen van uw overleden dierbare. Het afscheid kunnen wij verzorgen in een kerk of een rouwcentrum. Bent u geïnteresseerd in ons en wilt u dat wij u verder helpen, neem dan contact met ons op. Wij gaan direct voor u aan de slag wanneer u ons belt. Wij zullen alle zorgen uit uw handen nemen, en voor alle formaliteiten zorgen. Denk hierbij aan de melding bij de verzekering, aangifte bij de gemeente, aanvraag bij een begraafplaats of crematorium en nog veel meer. Hier kunt u zich verder inlezen over wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie over NOACH

Op onze site kunt u zich inlezen over alles wat wij voor u kunnen betekenen. Jammer genoeg komt er ook een prijskaartje kijken bij een uitvaart. Wij hebben voor u een formulier op deze pagina waar u uw wensen kunt invullen en al een geschatte prijs zult krijgen van de uitvaart. Heeft u nog overige vragen, neem dan graag contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onderaan onze website, of door hier te klikken. Wij helpen u graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.