Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartauto

Uitvaartauto van Uitvaartzorg Noach

UitvaartautoWilt u een waardig en mooi afscheid nemen van uw overleden dierbare? Dan bent u hiervoor bij Uitvaartzorg Noach aan het juiste adres. Christelijke Begrafenisondernemer Noach is een ervaren uitvaartonderneming en een echt familiebedrijf. Wij werken nauw samen met de nabestaanden en hebben een transparante werkwijze. Ook staan wij altijd klaar voor de nabestaanden. U kunt ons ten aller tijden contacteren voor al uw vragen en wensen. Wij geven u de warmte en de liefde die u nodig heeft tijdens deze emotionele periode. U wordt door ons volledig ontzorgd, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Dan heeft u namelijk de tijd en de ruimte om te rouwen, nu dit hard nodig is. Uitvaartzorg Noach biedt u ook heel veel diensten aan vanuit onze eigen onderneming. U kunt bijvoorbeeld een rouwkaart door ons laten maken, en een uitvaartauto bij ons uitkiezen. Meer over onze uitvaartonderneming leest u hieronder verder.

Uitvaartzorg Noach laat u kiezen tussen de uitvaartauto en meer voor een waardig afscheid

Wij zijn niet afhankelijk van externe partijen wanneer wij het vervoer regelen voor uw geliefde. Uitvaartzorg Noach beschikt zich namelijk over een eigen wagenpark. Zo hebben wij onder andere een Volvo in een champagne-kleurige uitvoering en een Volvo in een zwarte uitvoering. U kunt vervolgens zelf kiezen of de auto met of zonder schermen voor de ramen rijden. Zo is de kist wel of niet zichtbaar. U houdt de uitstraling meer ingetogen als u de schermen voor de ramen plaatst. Verder hebben wij veel andere kleuren rouwauto’s. Wij luisteren graag en aandachtig naar uw wensen en gaan altijd naar de juiste oplossing zoeken. Niets is immers mooier dan een persoonlijk afscheid. Een afscheid die uw dierbare en de nabestaanden voor ogen hadden. Meer over Uitvaartzorg Noach vindt u op onze website en Facebook pagina.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.