Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart zelf regelen

Uitvaart zelf regelen met behulp van Christelijke Uitvaartzorg Noach

Het is een enorm moeilijke periode wanneer er een nabije dierbare is overleden. En ook de kosten kunnen nog wel eens hevig bij u aanslaan. Daarom is het een optie om een uitvaart zelf te verzorgen. U kunt ook slechts enkele onderdelen van de uitvaart zelf regelen, en Uitvaartzorg Noach de rest laten doen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor het vervoer en de grafkist zorgen, terwijl u de rest doet. Wilt u de uitvaart zelf regelen, en weet u niet waar u moet beginnen? Wellicht helpt deze website u verder met alles wat u moet doen. Ook wij zullen u handige tips en alle belangrijks zaken voorleggen.

De uitvaart van uw dierbare zelf regelen

Wanneer u zelf alles omtrent de uitvaart gaat verzorgen, zijn er heel wat belangrijke zaken die hun aandacht nodig hebben. Zo moet u een melding bij de verzekering doen en een aangifte bij de gemeente doen. Daarnaast moet u ook een aanvraag doen bij een begraafplaats of een crematorium. De begrafenis of crematie zelf moet ook nog verzorgd worden. Op deze pagina op onze website vindt u wat u moet gaan regelen. U kunt dit natuurlijk ook door ons laten regelen. Op onze website kunt u gemakkelijk een prijsopgave invullen waar u al uw persoonlijke wensen voor de uitvaart invult. Aan de hand hiervan zullen wij alle zorgen uit uw handen ontnemen, en een goed afscheid verzorgen.

Meer informatie en contact

Voor alle informatie over het laten regelen of zelf verzorgen van een uitvaart kunt u onze website raadplegen. Ook vindt u losse producten op onze website. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. U kunt onze contactgegevens vinden onderaan de pagina of op de contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.