Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart Organisatie

Christelijk begrafenisondernemer en Uitvaart Organisatie Noach

Het overlijden van een naaste is een zware periode in uw leven. Het is van enorm belang dat u en de vrienden en familie een goed en passend afscheid neemt. Uitvaart organisatie Noach helpt u hierbij. Christelijke begrafenisondernemer Noach biedt haar diensten aan binnen alle christelijke denominaties die ons land rijk is. Dus als u het afscheid wilt nemen in de kring van de gemeente en het christelijke geloof, kunt u bij ons terecht. Wij zullen u en uw overleden dierbare in liefde omringen in deze tijd van rouw en verdriet.

 

Diensten van uitvaart organisatie Noach

Uitvaart organisatie Noach biedt veel diensten aan om u te helpen met het afscheid nemen van uw dierbare. Wanneer u ons belt op ons telefoonnummer (085 – 485 1457) zullen wij meteen aan de slag gaan. U kunt zelf al uw wensen aan ons doorgeven. Daarna gaan wij alles regelen. Denk hierbij aan de aangifte bij de gemeente, de aanvraag van een begraafplaats of crematorium, het vervoer, en alles wat erbij komt kijken. Verder kunt u zich hier inlezen. Bij een uitvaart komen ook kosten om de hoek kijken. Daarvoor kunt u op onze prijsopgave pagina een begroting aanvragen, om zo een prijsopgave te ontvangen. Bent u op zoek naar losse diensten, zoals alleen het vervoer of een drukwerk, bekijkt u dan deze pagina.

Meer informatie

Wij hopen u genoeg te hebben geïnformeerd. Alle andere informatie vindt u op onze pagina. U kunt alvast een idee krijgen van onze diensten en onze uitvaartleiders door te kijken bij ‘wie zijn wij’, of bij onze referenties. Zijn er nog onduidelijkheden, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Al onze contactgegevens zijn hier te vinden. Ook kunt u rechtsonder de pagina met ons chatten. We helpen u graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Instagram pagina.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.