Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart Kind

Uitvaart Kind geregeld door Noach Uitvaartzorg

Uitvaart KindHet is een enorm tragische en verschrikkelijk gebeurtenis wanneer uw eigen kind of baby overlijdt. Uw kind is nog veel te jong om te overlijden, en niets zal de pijn en het gemis van uw kind weg laten gaan. Het is daarom wel enorm belangrijk om een mooi en waardig afscheid te laten regelen voor uw kind. Dit helpt namelijk bij het rouwproces. En ook is het fijn als u later met een goed gevoel terug kunt kijken op de afscheid van uw kind. Daarom laat u de uitvaart van uw kind verzorgen door Noach Uitvaartzorg. Omdat wij weten hoe moeilijk u het heeft tijdens een zware en emotionele periode, zullen wij altijd voor u klaar staan. Zo kunt u erop rekenen dat wij alle zorgen uit uw handen nemen. Wij gaan alles regelen wat er te regelen valt, zodat u de tijd en ruime krijgt om te rouwen nu dit nodig is.

Laat de uitvaart van uw kind volledig verzorgen door Noach Uitvaartzorg

Wij zullen u omringen met de warmte en de liefde die u nodig heeft tijdens een hectische periode. Daarbij gaan wij samen met u al uw wensen door voor het afscheid van uw kind. Het afscheid wordt alleen maar mooier als het persoonlijker wordt, en daarom is alles mogelijk bij de uitvaart. Als u op een bepaalde locatie fijne herinneringen heeft met uw kind, dan gaan wij kijken of er de mogelijkheid is om de uitvaart op die locatie te gaan verzorgen. En als u zelf een gedeelte van de uitvaart wil regelen, dan kan dit ook altijd. Wij zullen u hier zo goed mogelijk bij helpen. Moet u het overlijden van uw kind nog melden, dan kunt u ons contacteren op de contact pagina. Wij zijn altijd bereikbaar op onze contact gegevens en onze Facebook, en wij staan klaar om zo snel mogelijk naar u toe te komen.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.