Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart in Coronatijd

uitvaart in coronatijd

Een uitvaart regelen in de coronatijd

Over heel de wereld hebben mensen wel op een of andere manier de gevolgen meegemaakt van het coronavirus. U ook, en wij ook. Maar zelfs tijdens deze uitzonderlijke tijden is het enorm belangrijk dat u en uw naasten een goede en gepaste afscheid neemt van uw overleden dierbare. Christelijke begrafenisondernemer Noach verzorgt nog steeds de uitvaart in de coronatijd, met alle liefde die u en uw naasten nodig heeft. Maar dit moet natuurlijk wel gebeuren aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Omdat de richtlijnen om de tijd nog wel eens veranderen, kan het zo zijn dat wij naarmate de tijd op een steeds ‘normalere’ manier de uitvaart kunnen regelen. Heeft u hier vragen over, raden wij het u sterk aan om contact met ons op te nemen. Wellicht helpt het om onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Noach verzorgt nog steeds een uitvaart in de coronatijduitvaart in coronatijd

Bij Christelijke begrafenisondernemer Noach kunt u zelf de uitvaart naar uw eigen wens maken. Het is onze missie om zo specifiek mogelijk aan uw persoonlijke wensen te sluiten. U kunt bij onze diensten bekijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Denk hierbij aan wat wij voor u zullen regelen, zoals het vervoer, de catering, enzovoorts. Wij staan altijd bij; voor, tijdens én na de uitvaart. Naast een complete uitvaart kunt u ook onze producten bekijken. Bent u benieuwd naar de prijs van de uitvaart? Vraag dan een prijsopgave aan. Wij zijn zo transparant mogelijk in de kosten. Vul het formulier in en u krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons. Heeft u nog vragen waar u niet een antwoord op kan vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk voor onze gegevens deze pagina. We helpen u graag verder.

 

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.