Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart coronatijd regelen

Uitvaart coronatijd regelen samen met Christelijke Begrafenisondernemer NoachUitvaart coronatijd regelen

Ook tijdens deze knotsgekke en zware periode dit jaar blijft het belangrijk dat nabestaanden een goed en passend afscheid kunnen nemen van de overleden dierbare. Ondanks alle negativiteit zullen wij ervoor zorgen dat u en uw naasten met een fijn gevoel terug kunnen denken aan de uitvaart in de coronatijd. Ook nu omringen wij u en uw naasten met de beste zorg die u nodig heeft. Voor alle informatie over het regelen van een uitvaart in de coronatijd kunt u onze website raadplegen, of hieronder verder lezen.

 

Een mooie uitvaart regelen in de coronatijd, ook nu verzorgd door Christelijke Begrafenisondernemer NoachUitvaart coronatijd regelen

Het verzorgen van een uitvaart in de coronatijd zal altijd gaan via de richtlijnen die de RIVM ons voorlegt. Wij kunnen samen met u en uw geliefde dé oplossing zoeken om alsnog aan de hand van uw persoonlijke wensen en voorkeuren een prachtig afscheid te houden. U kunt op onze dienstenpagina bekijken wat wij precies voor u gaan betekenen. Zo gaan wij namelijk de melding bij de verzekering leveren, de aangifte bij de gemeente doen en nog veel meer. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij gaan alles van A tot Z regelen, zodat u de rust bewaard tijdens deze zware periode. Bent u benieuwd naar de kosten van de uitvaart, dan kunt u hier een prijsopgave invullen.

Meer informatie en contact met uitvaartzorg Noach

Alle informatie over onze verzorgde uitvaarten tijdens de coronatijd vindt u op onze website. Omdat er tegenwoordig veel onduidelijkheden zijn met een uitvaart in verband met de richtlijnen, kunt u ons altijd contacteren. U kunt onze contact gegevens onderaan de pagina en op de contact pagina vinden. Wij helpen u enorm graag verder tijdens deze zware tijd. Wellicht heeft u ook interesse in onze Facebook pagina, waar u onze laatste nieuwtjes kunt vinden.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.