Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart baby

Uitvaart baby verzorgd door Noach Uitvaartzorg

Er is niets erger dan het overlijden van uw eigen kind. Het is namelijk niet eerlijk wanneer uw kind overlijdt. Hij of zij is nog veel te jong en te onschuldig, en had nog een hele toekomst. Wij van Noach Uitvaarzorg weten als geen ander hoe erg dit is, en daarom helpen wij u enorm graag met het verzorgen van een waardig afscheid van uw kind. Nu u de tijd en ruimte nodig heeft om te rouwen, gaan wij ervoor zorgen dat u dit kunt doen. Alles wat er voor de uitvaart geregeld moet worden, gaan wij voor u regelen. Zo nemen wij dus alle zorgen uit uw handen. Ook gaan wij samen met u kijken hoe u het afscheid van uw kind wilt hebben. Een mooi en waardig afscheid helpt namelijk bij het rouwproces voor de nabestaanden. Leest u op de pagina hieronder verder voor meer over een uitvaart voor uw baby verzorgd door Noach Uitvaartzorg.

Noach Uitvaartzorg zal een waardige afscheid en uitvaart verzorgen voor uw baby

Bij ons staan warmte, integriteit, transparantie en een persoonlijke benadering voorop. Daarom omringen wij u met veel liefde en steun in een tijd van rouw en verdriet. Voor ons is een afscheid mooi wanneer het zo persoonlijk mogelijk is. De uitvaart moet namelijk het leven van de overledene reflecteren. Samen met u gaan we aan de hand van uw wensen kijken hoe we de uitvaart gaan verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de dingen die uw kind leuk vond om te doen, en waar hij of zij van hield. Ook kan de uitvaart verzorgd worden op een locatie waar u een fijne herinnering heeft met uw kind. De uitvaart wordt zo alleen maar mooier, waardoor u er later met een fijn gevoel aan terug kunt denken.

U kunt ons altijd contacteren voor vragen over een uitvaart. Doe dit op de contact pagina of op onze Facebook.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.