Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Referenties

Het heeft niet zo mogen zijn, helaas zijn wij onze zoon verloren na een zwangerschap van 24 weken.  In het ziekenhuis belde wij met Erwin, het eerste telefonisch contact was meteen prettig. Wij wilde onze zoon graag mee naar huis nemen om afscheid te nemen. Erwin heeft uitgelegd dat hij het mooiste bleef met behulp van de wateropbaring methode. Deze methode maakte het toegankelijker om onze zoon aan het bezoek te laten zien. Wij hebben hem een week bij ons kunnen houden. Op de dag van de uitvaart zag hij er nog mooi uit.

Erwin nam echt de tijd, kwam meerdere keren terug. Hij liet ons vrij in het maken van keuzes en begeleidde ons daar uitstekend in. Hij liet ons praten en op basis van onze wensen wist hij iemand in zijn netwerk die daarin kon helpen. Hierdoor werd het een mooie dag, met veel te mooi weer, maar compleet hoe wij het voor ons zagen, in kleine kring gingen wij vanuit huis naar de begraafplaats.

Wij willen Erwin en zijn team zeer bedanken voor hun hulp. Hoe zwaar de week ook was, het is mede door jullie inzet een mooie periode geworden. Wij hadden geen zorgen over zaken die geregeld moesten worden. Terugkijkend is het een zeer waardevol afscheid geworden.

Hartelijke groet,

Robin & Daniëlle – Hillegom

Door de goede reviews op internet zijn we voor de begrafenis van mijn moeder terechtgekomen bij Noach Uitvaartzorg.
Dat wij in het westen van het land wonen, vormde voor Noach geen belemmering om ons te ondersteunen.
Het eerste telefonische contact met Erwin was prettig. De contacten daarna ook. Erwin straalde vertrouwen, deskundigheid maar vooral ook menselijkheid uit.
Erwin heeft de uitvaart en alles daarom heen zorgvuldig en respectvol geregeld waarbij hij met ons mee dacht en zich verplaatste in onze wensen en behoeften als nabestaanden. Niets dan lof.
Ik zou Noach Uitvaartzorg aan iedereen aanraden.

Hieronder volgen enkele reacties van de familie over Noach.

“Heel netjes, transparant en met aandacht voor betrokkenen de zorg geleverd”
“Heel respectvol. Veel aandacht voor overledene en de nabestaanden. Erwin probeerde zoveel mogelijk mee te denken niets dan lof.”
“Erwin heeft het ontzettend mooi geregeld. Een en al positief.”

Heleen Beumer – Rotterdam

Erwin is een rustige man met een rustgevende stem. Als u de beste uitvaart voor uw geliefde wilt en bang bent om dingen verkeerd te doen  is deze man goud.
Erwin houdt rekening met uw wensen en onthoudt deze.  Wanneer u zelf door de gekke corona situaties uw wensen lijkt te verliezen helpt hij u weer terug naar uw eigen plan. Kan niet bestaat niet voordat u alles hebt geprobeerd. En hij probeert heel veel waardoor wij terug kijken op een super fijne periode waarin hij ons heeft ondersteunt. Hij komt op voor de familie en laat niet met hem spelletjes spelen over de hoofd van een gezin. Hij weet hoe harde wereld de uitvaart branche is maar doet hier zelf in mijn ogen niet aan mij. Ik raad hem voor 100% aan bij mensen, familie, clienten.

Arrabella – Heerhugowaard

Erwin en zijn team is wellicht wel de allerbeste keuze in Nederland om het verschrikkelijke verlies van uw kindje in goede banen te leiden.

Eind 2019 sloeg bij ons het noodlot toe toen wij ons zoontje van 11 maanden jong levenloos in zijn bedje vonden. Volledig onverwacht, hij heeft geen ziekte bed gehad. We werden dus ineens in een emotionele rollercoaster gezet, een combinatie van intens verdriet, onbegrip en belangrijke keuzes. Dat is geen goede combinatie.

Erwin heeft ons hierin fantastisch begeleid. Zijn manier van aanpak, uitstraling en zijn vermogen om mensen perfect te kunnen lezen, heeft ons ontzettend veel geholpen. Zijn ervaring in het vak zorgt ervoor dat hij ons heeft kunnen helpen bij keuzes waar we eerder nog nooit bij hebben stilgestaan of geen idee hadden wat te doen. Hij doet dit met intens veel respect, en leeft echt met u mee. Zelfs ruim een jaar na overlijden, stuurt hij een bericht met de vraag hoe het gaat, maar ook dit doet hij alleen als hij weet dat u dit ‘ok’ vind.

Uiteindelijk hebben we ons lieve mannetje een uitvaart kunnen geven die echt bij hem en ons past, met grote dank aan Erwin en zijn team.

Roy Sonnega – Zeewolde

Noach uitvaartzorg met in het bijzonder Linda en Mark hebben ons gedurende het overlijden van mijn vader heel goed bijgestaan. Een hele persoonlijke en fijne manier van benadering voelde als een warm bad. Daarnaast staat Linda continu stil bij uw eigen inbreng en zocht zij dagelijks met ons contact over hoe het met ons ging. Ik zou Noach Uitvaartzorg iedereen aan willen raden.

Zonder jullie was het afscheid nooit zo mooi geweest!

Olivier – Groningen

Erwin en zijn team hebben de uitvaart van onze moeder verzorgt. vanaf het eerste contact was er een goed gevoel en dat werd alleen maar beter en beter. Erwin denkt mee en neemt de meeste zorgen van u uit handen. Het was een mooie uitvaart, met ruimte voor een lach en een traan. Alles was piekfijn verzorgd. Erwin, en het hele team, reuze bedankt!

Ronald Stuifzand – Amsterdam

Dank aan Erwin en Wendy voor het verzorgen van een passende herdenkingsbijeenkomst voor ons kindje. Deze mensen hebben met liefde, zorg en aandacht voor ons en ons kindje de afgelopen dagen een beetje draaglijk gemaakt.’

Een hartelijke groet,

Thomas en Marijke – Laren GLD

Het gevoel dat ik kreeg toen Erwin zei dat alles goed kwam is niet te beschrijven. Zulke lieve, warme betrokken mensen werken er bij Noach … echt alleen maar liefde.

Familie Schelfhout – Den haag

Heel goed,warme betrokkenheid ondervonden van de uitvaartleider (vriendelijke en respectvolle medewerkers)

Joaquin Alex – Alkmaar

Grote inzet, grote flexibiliteit bij tamelijk bijzondere wensen van de familie, zeer meelevend en empathisch, vaktechnisch op orde.

Geert Jan Hamilton – Houten

Kennis van zaken, punctueel, respect en houding voor ons en de overledene, begeleiding tijdens de uitvaart, afwikkeling begroting/rekening. Geen enkel punt van kritiek vanuit ons.

Piet Walda – Leek

We hebben de uitvaart ervaren als een troostrijke gebeurtenis: een waardig afscheid is echt belangrijk voor het verwerkingsproces. Ik merk dat nu al wel aan mijn vader en de manier waarop hij er op terugkijkt.

Dank dus voor deze vlekkeloze organisatie op een echt mooie locatie.

Anoniem

Noach is een fantastich bedrijf.
Deze mensen hebben de uitvaart van mijn vader begeleid.
Dit hebben ze zo fantastisch gedaan. Deze mensen draag ik een warm hart toe.
Een aanrader!!!!

Jacqueline Faure – Nijkerk

Bij deze wil onze hele familie de uitvaartverzorgster hartelijk bedanken voor de geweldige zorg die zij aan de uitvaart van onze moeder heeft besteed.
De liefde en zorg was hartverwarmend en zij is voor ons een geweldige steun geweest.
De uitvaart en nazorg echt tot in de puntjes geregeld. Onze wensen en die van onze moeder zijn op een waardige wijze uitgevoerd.

Nogmaals hartelijk dank,

Fam. Van Der Aar – Hoofddorp

Begin augustus 2018 ontvingen wij als familie signalen van het verpleeghuis waar onze (schoon)moeder lag, dat een overlijden nabij kwam. Op ruim 92 jarige leeftijd is dit een mededeling waar u niet meer van schrikt. Wel gaat u dan nadenken over hoe willen wij het afscheid organiseren.
Via het internet een algemene informatie vraag gesteld waarop Erwin Livestro als enige telefonisch eerst vragen heeftt gesteld over de omstandigheden. U toonde eerst betrokkenheid en daarna kwam pas de zakelijke kant aan bod.
Zo hadden we op zaterdagmiddag telefonisch contact over mogelijkheden en spraken we nog over weekend kosten. Ik maakte nog de opmerking dat ik moeilijk kon vragen even te wachten tot na het weekend. Ik noem deze opmerking omdat dit de ontspannen sfeer weergeeft waarin onze contacten zijn verlopen. Nauwelijks een uur later moest ik u bellen met de mededeling dat moeders overleden was.
Om 19.30 troffen we elkaar in het verpleeghuis en rond 22.00 uur was alles geregeld.
U had tijd en aandacht voor ons als familie en onderwijl hebben twee dames de totale verzorging op  de slaapkamer geregeld. Op deze wijze kon een waardig afscheid een aanvang nemen.
Iedere dag bent u even wezen kijken of alles nog in orde was, de koeling werkte etc.
Op een gegeven moment moest u adviseren om de kist te sluiten. Deze mededeling werd met tact gebracht.
Op de dag van de uitvaart was alles correct voorbereid. Geheel volgens onze wens en in lijn met de levenswijze van moeder hebben wij op Christelijke wijze afscheid kunnen nemen.
Waarschijnlijk is respect een aangeboren eigenschap of u selecteert medewerkers hierop; dit is ons het meest bijgebleven over de wijze waarop jij en jouw collega’s de uitvaart van moeder hebben verzorgd. Dank hiervoor.
Dat jouw persoonlijk levensovertuiging mede bijdraagt aan de invulling van een afscheid hebben wij als een plezierige bijkomstigheid ervaren. Anders gezegd u verloochent uw overtuiging niet, maar dringt deze ook niet op aan anderen. Deze draagt wel bij aan de sfeer van respect.

Vriendelijke groet

Auke Visser – Deurningen (Deventer)

Als sterven onvermijdelijk is.
Als er in het heel bijzonder sterven, toch in onverwacht.
Terwijl leven door de tijd haar geschenk in volle pracht.
In ontmoeting van het mens zijn, die uw bijstaan in de tijd.
Als het er toch zo op aankomt, en de steun word aangereikt.
Kan ik zeggen dat ontmoeting in het leven zo moet zijn.

Als sterven zorgt dat dierbaren in onbeschreven pijn.
In woorden niet te vatten, maar in stilte van begrip.
In  gebaar, en heel bijzonder waardigheid ook in het klein.
Ons in alles ondersteunend, hiervoor stond geen vaste tijd.
Dit maakt alles heel bijzonder toen ons het sterven werd aangereikt.

Ook als afscheid in het leven onvermijdelijk zal zijn.
Zijn er mensen die om u geven.
In het bijzonder, ik zal er zijn.

Met dank aan de uitvaart organisatie Noach.

Die alles zo tastbaar in en voor herinneren, en in bijzonder hebben verzorgd In alle aspecten. En in waardigheid gedragen die haar toekwam. In de bijzonderheid van haar leven wat nu in het teken stond van het sterven. Hebben deze mensen haar met alle zorg toewijding en aandacht ons en  haar bijgestaan.

Maar ook in het bijzonder met oog voor de mensen, die achterblijven. Op een professionele maar vooral vanuit het mens zijn, voor elkaar als het er zo op aankomt word  aangereikt. Ik ben dan ook heel dankbaar dat het zo is gegaan, hoe het is gegaan. In de ontmoeting van en samen met, de mensen die werken voor deze onderneming.  Die staan voor deze moeilijke taak en onvermijdelijke opdracht. En deze in alles uiterst waardig. Maar vooral vanuit hun persoonlijke levens overtuiging. Op een zeer  professionele manier hebben verzorgd. Het voor ons belangrijkste hierin, het voelde goed, hun in ons midden te hebben. In deze zeer intense persoonlijke gebeuren. Wat zo wezenlijk van belang kan zijn om, het onvermijdelijke sterven voor de gestorvene naast en met jou te begeleiden. in alle aspecten die daar bij komen kijken. Hebben jullie dit geweldig verzorgd.  Waar wij op een goede manier voor ons. In de toekomst gedragen en toch met een glimlach op terug kunnen kijken. nu zij in de verste verte, verre is van ons bestaan, ongeacht het gemis wat nog zo tastbaar is, zij voor altijd in het verleden en onze herinneringen zal verblijven.

Daarom een dankjewel voor jullie van mij, en van ons allemaal.

Ik wens jullie heel veel wijsheid, en kracht toe in jullie bijzondere taak voor nu, en voor de toekomst. Ik ben er van overtuigd dat jullie dit als geen ander, op een zeer bijzondere wijze zullen blijven uitvoeren. En ik hoop dat ik bij diegenen die voor het onvermijdelijke staan om een keuze te moeten maken. Een stukje twijfel heb kunnen wegnemen bij het kiezen van een uitvaart organisatie.

Ter nagedachtenis van Lieuwke Olivier van der Heide 17-11-1913 overleden 10-09-2018

Doekle Steensma – Enschede

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.