Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Referenties

Ronald Stuifzand

Erwin en zijn team hebben de uitvaart van onze moeder verzorgt. vanaf het eerste contact was er een goed gevoel en dat werd alleen maar beter en beter. Erwin denkt mee en neemt de meeste zorgen van je uit handen. Het was een mooie uitvaart, met ruimte voor een lach en een traan. Alles was piekfijn verzorgd. Erwin, en het hele team, reuze bedankt!

Ronald Stuifzand – Amsterdam

Hoi Gertrude,

Nogmaals onze welgemeende dank voor het begeleiden van de uitvaart van moeder. Hebben alleen maar lovende woorden gehoord. Je was voor ons een grote steun in
deze best heftige tijd.
Ik had totaal niet het gevoel met een uitvaartorganisatie aan tafel te zitten. Nee, in tegendeel zelfs, het voelde zo vertrouwd alsof wij elkaar al jaren kenden. Nogmaals heel veel dank hiervoor.
Dank je wel.

Dirk V.

Dank aan Erwin, Wendy en Gertrude voor het verzorgen van een passende herdenkingsbijeenkomst voor ons kindje. Deze mensen hebben met liefde, zorg en aandacht voor ons en ons kindje de afgelopen dagen een beetje draaglijk gemaakt.’

Een hartelijke groet,

Thomas en Marijke – Laren GLD

Het gevoel dat ik kreeg toen Erwin zei dat alles goed kwam is niet te beschrijven. Zulke lieve, warme betrokken mensen werken er bij Noach … echt alleen maar liefde.

Familie Schelfhout – Den haag

Heel goed,warme betrokkenheid ondervonden van de uitvaartleider (vriendelijke en respectvolle medewerkers)

Joaquin Alex – Alkmaar

Grote inzet, grote flexibiliteit bij tamelijk bijzondere wensen van de familie, zeer meelevend en empathisch, vaktechnisch op orde.

Geert Jan Hamilton – Houten

Kennis van zaken, punctueel, respect en houding voor ons en de overledene, begeleiding tijdens de uitvaart, afwikkeling begroting/rekening. Geen enkel punt van kritiek vanuit ons.

Piet Walda – Leek

We hebben de uitvaart ervaren als een troostrijke gebeurtenis: een waardig afscheid is echt belangrijk voor het verwerkingsproces. Ik merk dat nu al wel aan mijn vader en de manier waarop hij er op terugkijkt.

Dank dus voor deze vlekkeloze organisatie op een echt mooie locatie.

Anoniem

Noach is een fantastich bedrijf.
Deze mensen hebben de uitvaart van mijn vader begeleid.
Dit hebben ze zo fantastisch gedaan. Deze mensen draag ik een warm hart toe.
Een aanrader!!!!

Jacqueline Faure – Nijkerk

Bij deze wil onze hele familie de uitvaartverzorgster hartelijk bedanken voor de geweldige zorg die zij aan de uitvaart van onze moeder heeft besteed.
De liefde en zorg was hartverwarmend en zij is voor ons een geweldige steun geweest.
De uitvaart en nazorg echt tot in de puntjes geregeld. Onze wensen en die van onze moeder zijn op een waardige wijze uitgevoerd.

Nogmaals hartelijk dank,

Fam. Van Der Aar – Hoofddorp

Heel veel dank voor een begripvolle, uitgebreide en professionele verzorging van de uitvaart van mijn moeder, met bijzondere wensen, zoals de blauwe rouwauto, de locatie De Palm, de foto’s van geliefden, die reeds zijn heengegaan, en een lange rouwplechtigheid, met veel filmclips, muziek en foto’s. En meehelpen met het allemaal voorbereiden, en begeleiden van de baar en de auto. De ceremonie was een waardige afsluiting van het leven van mijn moeder, en laat een mooie herinnering achter. Uw flexibele inzet, zorg en medeleven is hartverwarmend, en ook het meedenken over de asbestemming en adviezen voor de nasleep hebben mij veel geholpen. Dat alles inclusief voor een heel betaalbare prijs.
Ik zal Noach zeker aanbevelen, ik ben super tevreden.

Mevr. P. Keizer – Rotterdam

Begin augustus 2018 ontvingen wij als familie signalen van het verpleeghuis waar onze (schoon)moeder lag, dat een overlijden nabij kwam. Op ruim 92 jarige leeftijd is dit een mededeling waar je niet meer van schrikt. Wel ga je dan nadenken over hoe willen wij het afscheid organiseren.
Via het internet een algemene informatie vraag gesteld waarop Erwin Livestro als enige telefonisch eerst vragen heeftt gesteld over de omstandigheden. Je toonde eerst betrokkenheid en daarna kwam pas de zakelijke kant aan bod.
Zo hadden we op zaterdagmiddag telefonisch contact over mogelijkheden en spraken we nog over weekend kosten. Ik maakte nog de opmerking dat ik moeilijk kon vragen even te wachten tot na het weekend. Ik noem deze opmerking omdat dit de ontspannen sfeer weergeeft waarin onze contacten zijn verlopen. Nauwelijks een uur later moest ik je bellen met de mededeling dat moeders overleden was.
Om 19.30 troffen we elkaar in het verpleeghuis en rond 22.00 uur was alles geregeld.
Je had tijd en aandacht voor ons als familie en onderwijl hebben twee dames de totale verzorging op  de slaapkamer geregeld. Op deze wijze kon een waardig afscheid een aanvang nemen.
Iedere dag ben je even wezen kijken of alles nog in orde was, de koeling werkte etc.
Op een gegeven moment moest je adviseren om de kist te sluiten. Deze mededeling werd met tact gebracht.
Op de dag van de uitvaart was alles correct voorbereid. Geheel volgens onze wens en in lijn met de levenswijze van moeder hebben wij op Christelijke wijze afscheid kunnen nemen.
Waarschijnlijk is respect een aangeboren eigenschap of je selecteert medewerkers hierop; dit is ons het meest bijgebleven over de wijze waarop jij en jouw collega’s de uitvaart van moeder hebben verzorgd. Dank hiervoor.
Dat jouw persoonlijk levensovertuiging mede bijdraagt aan de invulling van een afscheid hebben wij als een plezierige bijkomstigheid ervaren. Anders gezegd je verloochent je overtuiging niet, maar dringt deze ook niet op aan anderen. Deze draagt wel bij aan de sfeer van respect.

Vriendelijke groet

Auke Visser – Deurningen (Deventer)

Als sterven onvermijdelijk is.
Als er in het heel bijzonder sterven, toch in onverwacht.
Terwijl leven door de tijd haar geschenk in volle pracht.
In ontmoeting van het mens zijn, die je bijstaan in de tijd.
Als het er toch zo op aankomt, en de steun word aangereikt.
Kan ik zeggen dat ontmoeting in het leven zo moet zijn.

Als sterven zorgt dat dierbaren in onbeschreven pijn.
In woorden niet te vatten, maar in stilte van begrip.
In  gebaar, en heel bijzonder waardigheid ook in het klein.
Ons in alles ondersteunend, hiervoor stond geen vaste tijd.
Dit maakt alles heel bijzonder toen ons het sterven werd aangereikt.

Ook als afscheid in het leven onvermijdelijk zal zijn.
Zijn er mensen die om je geven.
In het bijzonder, ik zal er zijn.

Met dank aan de uitvaart organisatie Noach.

Die alles zo tastbaar in en voor herinneren, en in bijzonder hebben verzorgd In alle aspecten. En in waardigheid gedragen die haar toekwam. In de bijzonderheid van haar leven wat nu in het teken stond van het sterven. Hebben deze mensen haar met alle zorg toewijding en aandacht ons en  haar bijgestaan.

Maar ook in het bijzonder met oog voor de mensen, die achterblijven. Op een professionele maar vooral vanuit het mens zijn, voor elkaar als het er zo op aankomt word  aangereikt. Ik ben dan ook heel dankbaar dat het zo is gegaan, hoe het is gegaan. In de ontmoeting van en samen met, de mensen die werken voor deze onderneming.  Die staan voor deze moeilijke taak en onvermijdelijke opdracht. En deze in alles uiterst waardig. Maar vooral vanuit hun persoonlijke levens overtuiging. Op een zeer  professionele manier hebben verzorgd. Het voor ons belangrijkste hierin, het voelde goed, hun in ons midden te hebben. In deze zeer intense persoonlijke gebeuren. Wat zo wezenlijk van belang kan zijn om, het onvermijdelijke sterven voor de gestorvene naast en met jou te begeleiden. in alle aspecten die daar bij komen kijken. Hebben jullie dit geweldig verzorgd.  Waar wij op een goede manier voor ons. In de toekomst gedragen en toch met een glimlach op terug kunnen kijken. nu zij in de verste verte, verre is van ons bestaan, ongeacht het gemis wat nog zo tastbaar is, zij voor altijd in het verleden en onze herinneringen zal verblijven.

Daarom een dankjewel voor jullie van mij, en van ons allemaal.

Ik wens jullie heel veel wijsheid, en kracht toe in jullie bijzondere taak voor nu, en voor de toekomst. Ik ben er van overtuigd dat jullie dit als geen ander, op een zeer bijzondere wijze zullen blijven uitvoeren. En ik hoop dat ik bij diegenen die voor het onvermijdelijke staan om een keuze te moeten maken. Een stukje twijfel heb kunnen wegnemen bij het kiezen van een uitvaart organisatie.

Ter nagedachtenis van Lieuwke Olivier van der Heide 17-11-1913 overleden 10-09-2018

Doekle Steensma – Enschede