Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kosten uitvaart

Kosten uitvaart bij uitvaartzorg NOACH

De periode die volgt na het overlijden van een dierbare is niet gemakkelijk. Het is van enorm belang dat er een goed en gepast afscheid wordt genomen. Helaas komen hier ook kosten bij kijken. Bij uitvaartzorg NOACH kunt u echter gemakkelijk een prijsopgave aanvragen. De kosten van de uitvaart zijn natuurlijk afhankelijk van al uw wensen van de uitvaart. Wanneer u de uitvaart door ons laat verzorgen, zullen wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Wij zullen alles voor u regelen. Denkt u hierbij aan de aangifte bij de gemeente, de aanvraag bij de begraafplaats of crematorium en nog veel meer.

De kosten van de uitvaart

Het is afhankelijk van u en uw directe omgeving wat u wenst van de uitvaart. Aan de hand van al uw wensen zal er een prijsopgave worden gemaakt. Op deze pagina kunt u gemakkelijk en snel een prijsopgave aanvragen. Zo hangen de kosten van de uitvaart af van bijvoorbeeld de rouwauto, het soort graf, het aantal aanwezigen en nog meer. Dit vindt u allemaal op de pagina van de prijsopgave. Bovendien vindt u andere producten voor bij de uitvaart hier. Zo kunt u kiezen uit verschillende kisten. Ook hebben wij veel verschillende vervoersmogelijkheden. Zo kunt u de uitvaart zo goed mogelijk laten passen bij uw overleden dierbare.

Meer informatie over uitvaartzorg NOACH

Wij helpen u enorm graag verder tijdens deze zware periode. Wellicht helpt het u om zich alvast in te lezen in wie wij zijn. Daarnaast kunt u ook onze referenties bekijken. Wij zijn actief door heel Nederland, dus wees welkom om ons te contacteren. Wij staan klaar voor u en al uw vragen. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina, of door hier te klikken. Het is afhankelijk van uw regio welke vestigingsmanager u behoort te contacteren. Misschien bent u nog geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.