Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
uitvaartverzorger

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een persoonlijke uitvaart. Het klinkt wellicht een beetje standaard, maar wij kunnen de uitvaart regelen die bij de overledene past. Een afscheid moet immers het leven weerspiegelen van uw overleden dierbare.
Bovendien is de wijze waarop de uitvaart wordt vormgegeven van groot belang voor het proces van de verwerking van het verlies.

Kerk of rouwcentrum?
Wij verzorgen veel kerkelijke uitvaarten in een divers aantal geloofsgemeenschappen en kennen (bijna) alle traditionele ceremonies.
Steeds meer worden wij ook gevraagd voor niet kerkelijke uitvaarten met een meer persoonlijk karakter. Van een afscheid in de aula van een rouwcentrum of begraafplaats tot een sportkantine van de favoriete club met live muziek. Alles is mogelijk.

Hoe werken wij?
Als u ons belt, gaan we direct aan de slag met dat wat u wenst.
Wilt u dat de overledene thuis blijft en wilt u zelf helpen met verzorgen en kleden? Dan komen we met de benodigde materialen naar u toe en zorgen we samen met u dat uw dierbare netjes wordt opgebaard.
Wilt u dat uw dierbare naar een rouwcentrum gaat? Dan komen wij met onze rouwauto en nemen hem/haar mee om te verzorgen en te kleden. Indien u dat wenst, kunt u later op de dag langskomen om uw dierbare te bezoeken.
Alles volgens uw wens.

Nadat u al uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met het regelen van alle formaliteiten, zoals:
– melding bij verzekering
– aangifte bij gemeente
– aanvraag begraafplaats of crematorium
– het verzorgen en opbaren thuis of in rouwcentrum
– bespreken aula, kerk of andere locatie
– regelen catering
– regelen van alle vervoer
– maken (en verzenden) van de rouwkaarten en/of bidprentjes/bedankkaarten

Neem contact op

Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

Provincie: