Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Uitvaart regelen

Ons verzorgingsteam

We hebben binnen ons familiebedrijf, Noach Uitvaartzorg, de grote rijkdom dat ons verzorgingsteam bestaat uit onze eigen mensen. We hebben alles in huis om uw dierbare met respect alleen of samen met u te verzorgen. Onze make up/airbrush specialiste heeft zich volledig toegelegd op het ‘’mooi’’ maken van de overledene. Niet iedereen heeft het voorecht om na een lang ziekbed of een ongeval als zijnde zichzelf opgebaard te worden.

Met zekerheid kunnen wij zeggen dat binnen het verzorgingsteam van Noach Uitvaartzorg, onze Mirjam hier een ware held in is. Met haar secure en vooral liefdevolle benadering weet zij iedereen een vleugje van zichzelf mee te geven in de verzorging en of make up. Hoe mooi is het dat wanneer iemand altijd mooi was opgemaakt, krullers liet zetten elke week of keurig naar de kapper ging elke maand voor een stoere look dit voor een laatste keer mag ondergaan. U mag ten alle tijden helpen in de verzorging als u dat fijn vindt, met de nadruk op mag……

Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Provincie:

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  christelijkebegrafenisondernemer
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.