Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering kiezen is heel persoonlijk. De uitkering dient immers groot genoeg te zijn voor uw wensen en de premie passend bij uw inkomen. Noach Uitvaartzorg is partner van Nuvema Uitvaartverzekeringen; een organisatie die zich uitsluitend bezighoudt met uitvaartverzekeringen. Een bedrijf dus met landelijke branchekennis.

Kwaliteit
Wij  streven er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

Lokaal bekend
De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in “Swifterbant” verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in “Maastricht”. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Kosten gedekt
Om deze doelstelling te bereiken geeft  “Noach Uitvaartzorg ” jaarlijks de lokale prijzen  door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit “Swifterbant” worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Dat geldt ook voor onze andere vestigingen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Afspraak?
Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen .
Toch raden wij u aan om dit in een persoonlijk gesprek te doen.
Indien u wenst, kunnen wij hiervoor zorgen.

De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Nuvema.

Neem contact op

Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

Provincie: