Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Onze eigen drukkerij

Waar we erg trots op zijn is ons eigen druksysteem. In huis hebben we een prachtig systeem waarmee we zelf de rouwkaarten kunnen maken voor onze families. Samen met u kunnen we de kaart maken die past bij uw dierbare. Foto’s, gedichten, zelfgeschreven teksten er is van alles mogelijk. Hiermee nemen we u bij de hand om samen een kaart te maken die staat in het teken van uw geliefde. Ook hebben we een selectie zelf ontworpen kaarten met diverse teksten. Dit maakt de keuze makkelijker wanneer u niet veel waarde hecht aan de kaart.

Ook voor het maken van liturgieën, dankkaartjes, bidprentjes of welke andere vorm van drukwerk staan wij voor u klaar. Ook bieden wij een schrijfservice aan. U levert de adressen en wij zorgen dat de kaarten op tijd zullen worden verstuurd.

Tijdens de dienst is mooi om een foto van uw dierbare op de kist te zetten, wij beschikken over geavanceerde apparatuur om deze foto’s op een professionele manier te printen.

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Provincie:

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  christelijkebegrafenisondernemer
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.