Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Nazorg

Enkele weken na de uitvaart komen wij bij u langs om het afscheid met u te evalueren en te kijken of er nog wensen zijn. Wilt u bedankkaartjes sturen naar de belangstellenden of heeft u behoefte aan een rouwconsulent?

Condoleances
Na de uitvaart ontvangt u van ons direct het condoleanceregister mee. Op de website van Noach wordt, als de nabestaanden akkoord zijn, ook een herinneringspagina gemaakt waar mensen kunnen condoleren. Nabestaanden ontvangen deze berichten gebundeld na de uitvaart bij het evaluatiegesprek.

Nazorg 
Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. Naast verdriet komen er veel praktische zaken op u af. Er moet veel geregeld worden. Soms zoveel dat je eerst niet toe komt aan het verdriet. Of door het verdriet is er geen tijd en ruimte om praktische zaken aan te pakken. Dan proberen we dit samen op te lossen.
Na enkele weken komt de uitvaartverzorger langs om te evalueren en te kijken waar nog hulp nodig is.

Rouwbegeleiding
Indien gewenst, belt na ca. 6 weken iemand van NuNazorg om te vragen of alles goed gaat. Deze persoon wordt door ons ingehuurd, is een professionele rouwbegeleider, een luisterend oor en heeft contacten met verschillende instellingen. U kunt hiervan gebruikmaken zolang dit nodig is.

Regelen en opruimen
Het kan zijn dat de financiën nog moeten worden geregeld of het huis van de overledene nog moet worden opgeruimd. Ook hiervoor kunnen wij u tips geven en waar mogelijk helpen.

Neem contact op

Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

Provincie: