Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke Uitvaartzorg

Christelijke uitvaartzorg

Christelijke Begrafenisondernemer Noach regelt voor u de gewenste begrafenis in het teken van het Christelijk geloof. Alle rituelen worden zorgvuldig uitgevoerd. De overledene krijgt de uitvaart die past bij de persoon. De Christelijke uitvaartzorg is verschillend ten opzichte van een “normale uitvaartzorg”. De overledene wordt opgebaard volgends de Christelijke rituelen.

 

Over Noach Christelijke Uitvaartzorg

Wij begeleiden kerkelijke uitvaarten en met name Christelijke begrafenissen. Het kernteam van Noach bestaat uit 4 uitvaartverzorgers. Wij werken met liefde voor christenen en niet christenen, dat merk je aan onze werkwijze. Wij zijn een christelijke begrafenisvereniging.

Alhoewel wij een christelijke uitvaartondernemer zijn, kunnen wij er niet onderuit dat veel christenen tegenwoordig toch kiezen voor een crematie. Vaak gedreven door het beschikbare budget, geen kinderen achterlatend of het idee dat ze de nabestaanden niet tot last willen zijn met het onderhoud van een graf. Sommige van onze uitvaartverzorgers begeleiden daarom ook crematies.

Totaalpakket

Onze uitvaartverzorgers regelen een uitvaart van A t/m Z. Wij zijn voor, tijdens en na het overlijden uw steun en toeverlaat. U heeft 1 contactpersoon gedurende de hele uitvaart. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met het regelen van alle formaliteiten zoals:

Christendom

De dood is voor Christenen een heus mysterie. Ze geloven in het eeuwig leven na de dood. Sommigen hopen op een hemels leven of een weerzien met hun overleden partner of familie.

Christenen, binnen de strenge traditie waarin zonde- en schuldbesef sterk aanwezig zijn, zien de dood vaker met angst tegemoet, omdat zij geloven dat zij zich na de dood tegenover God moeten verantwoorden. Christenen die zich plaatsen binnen een minder strenge traditie zullen wellicht eerder rust en vrede vinden in het aangezicht van de dood, omdat zij geloven in een milde vergevende God. Men vindt inspiratie in het leven en lijden van Jezus, die op aarde is gekomen en de dood heeft overwonnen.

 

Wilt u meer informatie over de Christelijke uitvaartzorg? U kunt in contact komen met een van onze medewerkers door het contactformulier op deze website in te vullen.

Neem contact op

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Provincie:

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  christelijkebegrafenisondernemer
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.