Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Begrafenis Voorthuizen

Begrafenis Voorthuizen verzorgd door Noach Uitvaartzorg

Begrafenis VoorthuizenWilt u een mooi en waardig begrafenis voor uw overleden dierbare laten verzorgen? Dan helpen wij van Noach Uitvaartzorg u hier enorm graag bij verder. Noach Uitvaartzorg is namelijk een ervaren uitvaartonderneming en een echte familiebedrijf. Erwin Livestro en zijn zoon Bjorn zijn samen de uitvaartleiders van onze onderneming. Wij runnen onze uitvaartzorg met ziel en zaligheid, en altijd met ons oog op de Heer. Wij zijn gedreven door de liefde voor de mens. Dit is ongeacht uw geloofsovertuiging, land van herkomst of uw plaats op de sociale ladder. Wij weten als geen ander hoe moeilijk en zwaar het overlijden van een naaste is. Daarom staan wij u nauw bij tijdens deze emotionele periode, en helpen wij u verder waar wij kunnen. Alles wat betreft de uitvaart en omtrent de uitvaart zullen wij voor u regelen. Dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wilt u meer weten over een begrafenis in Voorthuizen, lees dan verder.

U laat een waardig en mooi begrafenis in Voorthuizen verzorgen door de uitvaartleiders van Noach Uitvaartzorg

Het is belangrijk dat u weet dat u genoeg tijd heeft om na te denken over de wensen voor de christelijke uitvaart. Wij gaan graag met u in een uitgebreid gesprek, waarin alles omtrent de begrafenis van uw dierbare besproken wordt. De uitvaart moet minimaal 36 uur en maximaal zes werkdagen na het overlijden plaatsvinden. Wanneer u uw dierbare op een begraafplaats laat begraven, geldt er een minimale grafrust van 10 jaar. Dit kan uiteraard verlengd worden, met minstens 5 en maximaal 20 jaar. De kosten van een begrafenis en een begraafplaats kunnen verschillen per gemeente. Wij zullen u hier volledig naar informeren. Het is onze prioriteit om een uitvaart te verzorgen, zoals de overleden dierbare het voor ogen had.

U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar op onze Facebook pagina.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.