Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaartcentrum Sneek

Uitvaartcentrum Sneek bij Noach Uitvaartzorg 

Uitvaartcentrum SneekNoach Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten door heel Nederland. Wij zijn als uitvaartcentrum dus ook beschikbaar in Sneek. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat u na het overlijden van uw geliefde in een moeilijke periode belandt. In deze emotionele tijd willen wij u graag ondersteunen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij een echt familiebedrijf zijn. Wij runnen onze onderneming met ziel en zaligheid. Wat ons drijft is onze liefde voor mensen. Ten alle tijden zijn wij verbonden met onze Hemelse Vader.

Bij Noach Uitvaartzorg vinden wij het belangrijk om vooral naast de familie te staan. Wij volgen de stappen en snelheid die voor de nabestaanden prettig is. Onze medewerkers zijn er om de zorg uit handen te nemen of om de handen ineens te slaan rondom het organiseren van het afscheid. Wij staan dag en nacht voor u klaar als familie gedurende de periode naar een uitvaart toe. Uw wensen staan voor ons centraal. 

Onze mogelijkheden 

Voor het organiseren van een uitvaart heeft u vele mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Noach Uitvaartzorg heeft alles in huis om een persoonlijk en passend afscheid te verzorgen. Zo hebben wij ons eigen verzorgingsteam. Zij kunnen uw dierbare voor de laatste keer verzorgen. Natuurlijk mag u hier altijd bij helpen, of u kunt het helemaal alleen doen. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer, onze eigen drukkerij en onze dragers. We hebben een prachtig systeem waarmee we zelf rouwkaarten kunnen maken. 

Ook de producten die u nodig heeft bij een uitvaart kunnen wij voor u regelen. U kunt hier rustig uitzoeken wat goed bij uw geliefde past. Onze wens is om volledig bij uw wens aan te sluiten. Wij werken allemaal volgens de normen en waarden van ons christelijk geloof. Wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. 

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.