Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Begrafenis Rotterdam

Uitvaart Dronten

Begrafenis Rotterdam

Begrafenis Rotterdam laten verzorgen door Noach Uitvaartzorg 

Begrafenis RotterdamBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een christelijke begrafenis in Rotterdam? Dan bent u bij Noach Uitvaartzorg goed terecht. Na het overlijden van uw dierbare belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Uw wereld staat even stil. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag bij het verzorgen van een christelijke begrafenis in Rotterdam. Wij staan 24/7 voor u klaar. Belangrijk om te weten is dat wij ons bedrijf runnen met ziel en zaligheid en altijd met ons oog op de Heer. Al onze medewerkers werken volgens de normen en waarden van het christelijk geloof. In ons bedrijf houden wij de lijntjes kort. Wat ons onderscheid van anderen is dat wij een echt familiebedrijf zijn. Wij werken duidelijk, eerlijk en bovenal huiselijk. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij zijn er op de momenten dat u dat wenst. 

Een christelijke begrafenis in de omgeving van Rotterdam 

Uitvaart Rotterdam

Uitvaart Rotterdam

Noach Uitvaartzorg is er voor u met alles rondom de christelijke uitvaart in Rotterdam. Wij slaan graag de handen ineen om een mooi een waardig afscheid te kunnen organiseren. Wat ons drijft is de liefde voor mensen. Voor ons is het niet belangrijk wat uw geloofsovertuiging is, uw land van herkomst of uw plaats op de sociale ladder. Wij staan ten alle tijden voor u klaar. Noach Uitvaartzorg neemt graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Wij kunnen alles voor u regelen rondom de uitvaart in Rotterdam. Zo beschikken wij over ons eigen verzorgingsteam. Zij verzorgen graag uw dierbare voor de laatste keer. Natuurlijk mag u hierbij ook helpen of dit helemaal zelf doen. Ons verzorgingsteam zorgt ervoor dat uw dierbare er mooi en vooral als zichzelf uitziet. Daarnaast beschikken wij ook over rouwvervoer waar u gebruik van kunt maken.

Ons uitvaartcentrum vlakbij Rotterdam

Noach Uitvaartzorg helpt u graag bij het zoeken naar een passende locatie voor het afscheid van uw dierbare. Hiervoor mag u ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Hier beschikken wij over verschillende faciliteiten om een mooi afscheid te organiseren. Zo is er een afscheidszaal en zijn er opbaarkamers. U kunt er dus ook voor kiezen om uw dierbare op te laten baren in ons uitvaartcentrum bij Rotterdam. Natuurlijk is het ook mogelijk om het afscheid te organiseren in een ander uitvaartcentrum of op een andere locatie. Ook daar zorgen wij voor een passend en persoonlijk afscheid. Misschien heeft u al een uitvaartcentrum of andere locatie in Rotterdam in gedachte. Ook als dat niet het geval is helpen wij u graag bij het vinden van de juiste locatie. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. 

Noach Uitvaartzorg is uw begrafenisondernemer in Rotterdam

Noach Uitvaartzorg is uw christelijke begrafenisondernemer in de omgeving van Rotterdam. Als u graag een christelijke begrafenis in Rotterdam wilt laten verzorgen, bent u bij ons op de goede plek. Ook wanneer u niet christelijk bent, bent u bij ons welkom. Of het nu gaat om een groot, uitgebreid afscheid of een klein, intiem samenzijn. Noach Uitvaartzorg organiseert het graag voor u. Als begrafenisondernemer in Rotterdam zorgen wij er graag voor dat de begrafenis er zo uit komt te zien als u voor ogen heeft. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begrafenis op een begraafplaats in Rotterdam, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een natuurbegraafplaats. Het idee hiervan is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. Dit is vaak een bosachtig gebied, heide of landgoed. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook zijn wij er om u te voorzien van advies. 

Een mooi afscheid dat voldoet aan uw persoonlijke wensen 

Het belangrijkste voor de uitvaartverzorgers van Noach Uitvaartzorg is dat wij kunnen voldoen aan uw wensen of de laatste wensen van uw dierbare. Hiervoor gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Provincie:

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  christelijkebegrafenisondernemer
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.