Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart Harlingen

Uitvaart Harlingen organiseren met Noach Uitvaartzorg 

Uitvaart HarlingenHet verliezen van een dierbare is een moeilijk moment. In deze periode van verlies willen wij u graag bij staan. Noach Uitvaartzorg Midden Nederland verzorgt uitvaarten door heel Nederland. Dus ook in Harlingen, als dat uw wens is. Wat ons uniek maakt is dat wij een echt familiebedrijf zijn. Wij runnen ons bedrijf met ziel en zaligheid en altijd met ons oog op de Heer. Wij wensen volledig bij uw wens aan te kunnen sluiten. Al onze uitvaartverzorgers werken volgens de normen en waarden van ons christelijk geloof. 

Bij Noach Uitvaartzorg beschikken wij over ons eigen rouwcentrum. Hier kunt u in kleine kring afscheid nemen. Voor het rouwvervoer hebben we ons eigen wagenpark. Daarnaast rijden alleen onze eigen chauffeurs met ons rouwvervoer. Zo kunnen we u verzekeren van chauffeurs die op een zeer waardige en respectvolle wijze uw geliefde vervoeren. We hebben verschillende auto’s tot onze beschikking waar u uit kunt kiezen. 

Familiebedrijf 

Binnen het familiebedrijf van Noach Uitvaartzorg hebben wij de grote rijkdom dat ons verzorgingsteam bestaat uit onze eigen mensen. Wij hebben alles in huis om uw dierbare met respect alleen of samen met u te verzorgen. U mag ten alle tijden helpen in de verzorging als u dat fijn vindt. Ook hebben we een eigen druksysteem. Dit betekent dat wij ook voor u de rouwkaarten kunnen maken. Samen met u kunnen we de kaart maken dit past bij uw dierbare, alles is mogelijk.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen. Voor ons is het niet belangrijk wat uw geloofsovertuiging is, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn ten alle tijden verbonden met onze Hemelse Vader. Wij zullen u bijstaan waar dat gewenst is. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.