Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Uitvaart Gouda

Uitvaart Gouda organiseren met Noach Uitvaartzorg 

Uitvaart GoudaNoach Uitvaartzorg Midden Nederland is een christelijke begrafenisondernemer. Wij verzorgen uitvaarten door heel Nederland. Dus als u een uitvaart samen met ons wilt organiseren in Gouda, dan kan dat. Wij willen u graag bijstaan in de moeilijke periode dat u een dierbare bent verloren. Wat ons drijft is de liefde voor mensen. Wij werken vanuit de normen en waarden van ons christelijke geloof en zijn ten alle tijden verbonden met onze Hemelse Vader. 

Voor ons is het niet belangrijk wat voor geloofsovertuiging u heeft, uit welk land u komt of op welke plaats op de sociale ladder u staat. Wij zijn er om u de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan. Wij staan naast de familie en zullen u bijstaan waar gewenst. Natuurlijk nemen wij een stap terug als wij voelen dat dit nodig is. Voor ons zijn uw wensen en die van uw dierbare het belangrijkste. 

Onze mogelijkheden 

Bij het organiseren van een uitvaart zijn veel mogelijkheden. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u. Noach Uitvaartzorg heeft alles in huis om een waardige uitvaart te kunnen verzorgen. Zo hebben wij als familiebedrijf onze eigen mensen in dienst die uw geliefde kunnen verzorgen. Dit kunnen wij samen met u doen of alleen. U mag altijd helpen bij de verzorging als u dit fijn vindt. Daarnaast hebben wij onze eigen drukkerij. Hier kunnen wij voor u de rouwkaart drukken die bij uw geliefde past. 

Ook beschikken wij over ons eigen rouwvervoer en kunt u bij ons kiezen voor dragers die de kist dragen. Onze medewerkers werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. Wij runnen onze onderneming met ziel en zaligheid, altijd met ons oog op de heer. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, ons team staat altijd voor u klaar.

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.