Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Begrafenis Epe bij Noach Uitvaartzorg

Uitvaart Dronten

Begrafenis Epe

Begrafenis Epe laten verzorgen door Noach Uitvaartzorg 

Begrafenis EpeBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een christelijke begrafenis in Epe? Dan bent u bij Noach Uitvaartzorg goed terecht. Het overlijden van een geliefde is een moeilijk moment. U belandt in een emotionele periode. Op dat moment staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het nu lastig is om belangrijke beslissingen rondom de christelijke begrafenis in Epe te moeten nemen. Wij zijn er oom de zorg uit handen te nemen of de handen ineens te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Hierin staan uw wensen en die van uw dierbare altijd centraal. Met onze jarenlange ervaring zullen wij u bijstaan waar dat is gewenst. Belangrijk om te weten is dat wij allemaal werken volgens de normen en waarden van ons christelijk geloof. 

Christelijke uitvaart in de omgeving van Epe 

UItvaart Epe

UItvaart Epe

Noach Uitvaartzorg onderscheidt zich van anderen omdat wij een echt familiebedrijf zijn. Dit zorgt ervoor dat de lijntjes binnen ons bedrijf kort zijn. Wij runnen ons bedrijf met ziel en zaligheid en werken op een eerlijke, duidelijke maar boven huiselijke manier. Als familiebedrijf hebben wij alles in huis om een christelijke begrafenis in Epe zo goed mogelijk te organiseren. Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om onze mogelijkheden toe te lichten en uw wensen uitgebreid te bespreken. Wij nemen graag de tijd voor de nabestaanden en bieden u de persoonlijke aandacht die u verdient. Elke dag staan wij klaar voor de mens die ons nodig heeft, dit doen wij met passie. Of u nu een groots meeslepende uitvaart wilt organiseren, of een kleins informeel samen zijn. Wij regelen het voor u. 

Wij verzorgen de begrafenis in Epe zoals u die voor ogen heeft

Binnen ons familiebedrijf hebben wij de grote rijkdom dat ons verzorgingsteam bestaat uit onze eigen mensen. Ons verzorgingsteam heeft een secure en vooral liefdevolle benadering. Zij zorgen ervoor dat uw dierbare er mooi, maar vooral als zichzelf uitziet. Aan u de keuze of u de verzorging samen of alleen wilt doen. U kunt het natuurlijk ook volledig aan ons overlaten. Naast ons eigen verzorgingsteam beschikken wij ook over ons eigen rouwvervoer. Mocht u dit willen, dan kunt u een keuze maken uit onze auto’s. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om ander soort rouwvervoer te regelen. Wij verzorgen de begrafenis in Epe graag zoals u deze voor ogen heeft. Kernwaarden zijn voor ons warmte, wederzijds respect en ten alle tijden transparantie. 

Ons uitvaartcentrum in de buurt van Epe 

De locatie van de begrafenis in Epe is belangrijk. U wilt een passende locatie met de juiste sfeer. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het zoeken naar de juiste locatie voor het afscheid. Dit kan van alles zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Bij Noach Uitvaartzorg beschikken wij over ons eigen uitvaartcentrum in de omgeving van Epe. Hier kunt u in kleine kring afscheid nemen van uw dierbare. Hier beschikken wij over een afscheidszaal waar u met familie en vrienden afscheid kunt nemen. Ook is er een opbaarkamer aanwezig, hier mag u uiteraard gebruik van maken mocht u dit willen. Wij kunnen ook zorgen voor muziek, foto’s en video’s tijdens de uitvaart. 

U bent altijd welkom bij Noach Uitvaartzorg 

Laat het ons gerust weten wanneer u onze hulp nodig heeft. U bent ook altijd welkom om langs te komen in ons afscheidshuis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden bij de christelijke uitvaart? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij staan dag en nacht voor u klaar. 

Neem contact met ons op!

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Provincie:

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  christelijkebegrafenisondernemer
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.