Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke begrafenisvereniging

Christelijke begrafenisvereniging Noach

Christelijke begrafenisverenigingWilt u een prachtig afscheid voor uw dierbare laten verzorgen in een Christelijke omgeving? Dan helpen wij van christelijke begrafenisonderneming Noach u enorm graag verder. Begrafenisondernemer Noach is namelijk een christelijke uitvaartzorg die actief is in de omgeving van Midden Nederland. Wij zijn een echte familiebedrijf, die met ziel en zaligheid het bedrijf runt, met ons oog op de Heer. Wat ons drijft is de liefde voor de mens. Dit is ongeacht de geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij staan altijd voor u klaar om alle zorg uit uw handen te nemen. Alles wat betreft de uitvaart en rondom de uitvaart gaan wij voor u regelen. Dan heeft u de tijd en de ruimte om de rouwen, nu dit hard nodig is. Wilt u meer weten over de christelijke begrafenisvereniging Noach, dan kunt u hieronder verder lezen.

Laat een mooie begrafenis verzorgen door de Christelijke begrafenisvereniging Noach

Wij weten echter als Christen dat de dood niet het eind is. Dit is een fijne uitgangspunt om samen te werken in de weken voor de uitvaart. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen voor de uitvaart. Samen met u en uw nabestaanden gaan we het gesprek aan om al uw wensen voor de uitvaart te bespreken. Aan de hand van de wensen en uw persoonlijk budget kijken we naar wat er mogelijk is bij de begrafenis. Één ding waar u rekening mee moet houden is dat de kosten van een begraafplaats verschillen per gemeente. Wij gaan transparant te werk en zorgen ervoor dat u van alles op de hoogte bent. Verder kunt u zelf kiezen uit een rouwauto van ons eigen rouwvervoer, en kunnen wij ook rouwkaarten voor uw dierbare maken met onze eigen drukkerij. Voor alle vragen kunt u ons contacteren via onze telefoon, mail en Facebook.

Christelijke begrafenissen voeren wij onder andere uit in: Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland en Landelijk

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.