Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Wij scoren een
Condoleance Register Overlijden melden?

Christelijke Begrafenis

Een Christelijke begrafenis kent vele rituelen. Het is aan de nabestaanden om te bepalen wat na het overlijden gebeurt met de persoon. Zij zijn daarbij moreel gebonden aan de wensen die de overledene mondeling of schriftelijk heeft geuit met betrekking tot de uitvaart.

De uitvaart die bij u past

Wij bij Noach Christelijke Begrafenisondernemer helpen u bij het rouwproces. Wij willen ervoor zorgen dat de overledene en nabestaande een mooie uitvaart krijgen die bij de persoon past. Het Christendom komt in de Christelijke begrafenis duidelijk naar voren. Natuurlijk wordt de gehele dienst op maat gemaakt, dit betekend dat wij de dienst samen met u doornemen en in elkaar zetten. Samen zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dienst wordt.

Kerk of rouwcentrum? Christelijke begrafenis

Wij verzorgen veel kerkelijke uitvaarten in een divers aantal geloofsgemeenschappen en kennen (bijna) alle traditionele ceremonies. Voor de Christelijke begrafenis beschikken wij over alle kennis en materialen voor deze uitvaart.
Steeds meer worden wij ook gevraagd voor niet kerkelijke uitvaarten met een meer persoonlijk karakter. Van een afscheid in de aula van een rouwcentrum of begraafplaats tot een sportkantine van de favoriete club met live muziek. Alles is mogelijk.

Hoe werken wij?

Als u ons belt, gaan we direct aan de slag met dat wat u wenst.
Wilt u dat de overledene thuis blijft en wilt u zelf helpen met verzorgen en kleden? Dan komen we met de benodigde materialen naar u toe en zorgen we samen met u dat uw dierbare netjes wordt opgebaard.
Wilt u dat uw dierbare naar een rouwcentrum gaat? Dan komen wij met onze rouwauto en nemen hem/haar mee om te verzorgen en te kleden. Indien u dat wenst, kunt u later op de dag langskomen om uw dierbare te bezoeken.

Alles volgens uw wens.

Nadat u al uw wensen kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met het regelen van alle formaliteiten, zoals:
– melding bij verzekering
– aangifte bij gemeente
– aanvraag begraafplaats of crematorium
– het verzorgen en opbaren thuis of in rouwcentrum
– bespreken aula, kerk of andere locatie
– regelen catering
– regelen van alle vervoer
– maken (en verzenden) van de rouwkaarten en/of bidprentjes/bedank kaarten

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.