Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke Begrafenisondernemer Overijssel

Maak kennis met de Christelijke begrafenisondernemer in Overijssel, Getrude Smeijsters.Christelijke begrafenisondernemer Overijssel

“Door het verlies van mijn partner en mijn moeder heb ik zelf ondervonden welke meerwaarde een uitvaart zou moeten hebben. Ik sta u bij tijdens het organiseren van een mooi afscheid en het verwerken van de emoties van uzelf en uw gezin. Samen met u; zonder dat u zich zorgen hoeft te maken en precies op de manier zoals u wenst.”

 

Wij bieden onze diensten aan binnen alle Christelijke denominaties die ons land rijk is. Integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie staan bij ons voorop.
Wij omringen u en uw overleden dierbare met liefde in deze tijd van rouw en verdriet.
Een uitvaart naar de wens van u en uw dierbaren. Samen met elkaar!

 

U kunt Getrude bereiken op E-mailadres: Getrude@noachuitvaartzorg.nl ook kunt u hem bellen op telefoonnummer: 06 – 1245 1293

Christelijke Begrafenisondernemer Overijssel

De Christelijke begrafenisondernemer uit Overijssel begeleid u in het gehele proces van een Christelijke begrafenis.

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom de uitvaart. Het klinkt wellicht een beetje standaard, maar wij kunnen de uitvaart regelen die bij de overledene past, een echte persoonlijke uitvaart. Een afscheid moet immers het leven weerspiegelen van uw overleden dierbare. Het geloof staat bij ons centraal. Wij weten alle rituelen voor de Christelijke begrafenis en kunnen deze uitvoeren.

 

Er zijn niet veel dingen zeker in het leven, maar de dood is dat wel. Als die komt is het een onherroepelijk afscheid waarbij allerlei gevoelens los komen. Als Christen weten wij echter dat de dood voor ons niet het einde is. Wij van Noach Christelijke uitvaartorganisatie weten waar en hoe we een christelijk afscheid op de juiste manier kunnen verzorgen.