Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke Begrafenisondernemer Groningen

Maak kennis met de Christelijke begrafenisondernemer in Groningen, Geert Lammers. Christelijke begrafenisondernemer Groningen

“Ik heb letterlijk veel bagage mee gekregen om mijn medemens in deze moeilijke en vaak heel verdrietige periode terzijde te staan. Vanuit mijn kerkelijke achtergrond waar ik als jeugdleider en geestelijk verzorger actief ben geweest heb ik geleerd goed te luisteren en te troosten. Ik ben volgens mij dan ook “een echt mensenmens”.”

 

Wij omringen u en uw overleden dierbare met liefde in deze tijd van rouw en verdriet. Wij bieden onze diensten aan binnen alle Christelijke denominaties die ons land rijk is. Integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie staan bij ons voorop. Een uitvaart naar de wens van u en uw dierbaren. Samen met elkaar!

 

U kunt Geert bereiken op E-mailadres: geert@noachuitvaartzorg.nl ook kunt u hem bellen op telefoonnummer: 06 – 2425 8996.

Christelijke begrafenisondernemer Groningen

De Christelijke begrafenisondernemer uit Groningen begeleid u in het gehele proces van een Christelijke begrafenis.

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom de uitvaart. Het klinkt wellicht een beetje standaard, maar wij kunnen de uitvaart regelen die bij de overledene past, een echte persoonlijke uitvaart. Een afscheid moet immers het leven weerspiegelen van uw overleden dierbare. Het geloof staat bij ons centraal. Wij weten alle rituelen voor de Christelijke begrafenis en kunnen deze uitvoeren.

 

Er zijn niet veel dingen zeker in het leven, maar de dood is dat wel. Als die komt is het een onherroepelijk afscheid waarbij allerlei gevoelens los komen. Als Christen weten wij echter dat de dood voor ons niet het einde is. En als Christelijke uitvaartorganisatie weten wij daarom waar en hoe we een christelijk afscheid op de juiste manier kunnen verzorgen.