Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke Begrafenisondernemer Flevoland

De Christelijke begrafenisondernemer uit Flevoland begeleid u in het gehele proces van een Christelijke begrafenis.

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden. U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom de uitvaart. Het klinkt wellicht een beetje standaard, maar wij kunnen de uitvaart regelen die bij de overledene past, een echte persoonlijke uitvaart. Een afscheid moet immers het leven weerspiegelen van uw overleden dierbare. Het geloof staat bij ons centraal. Wij weten alle rituelen voor de Christelijke begrafenis en kunnen deze uitvoeren.

 

Er zijn niet veel dingen zeker in het leven, maar de dood is dat wel. Als die komt is het een onherroepelijk afscheid waarbij allerlei gevoelens los komen. Als Christen weten wij echter dat de dood voor ons niet het einde is. Wij van Noach Christelijke uitvaartorganisatie weten waar en hoe we een christelijk afscheid op de juiste manier kunnen verzorgen.

Maak kennis met de Christelijke begrafenisondernemer in Flevoland, Erwin Livestro. Christelijke begrafenisondernemer Flevoland

“Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit aan te kunnen. Na de tientallen uitvaarten die ik inmiddels mocht begeleiden, heb ik duidelijk gekozen voor een christelijke uitvaartbedrijf. Ik vind het van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt.”

Wij bieden onze diensten aan binnen alle Christelijke denominaties die ons land rijk is. Integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie staan bij ons voorop.
Wij omringen u en uw overleden dierbare met liefde in deze tijd van rouw en verdriet.
Een uitvaart naar de wens van u en uw dierbaren. Samen met elkaar!

 

 

U kunt Erwin bereiken op E-mailadres: Erwin@noachuitvaartzorg.nl ook kunt u hem bellen op telefoonnummer: 06 – 4095 2584