Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Checklist begrafenis

Checklist begrafenis van Noach Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare brengt een enorm moeilijke periode met zich mee. Voor het regelen van een begrafenis komt dan nog ook veel om de hoek kijken. Zo moeten er aangiftes gedaan worden bij de gemeente en de verzekering. Christelijke Uitvaartzorg Noach kunt u hier goed bij helpen. U kunt namelijk eenvoudig een prachtige uitvaart laten regelen door ons die aansluit op de wensen van de overleden dierbare en de nabestaande(n). Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over het laten verzorgen van een begrafenis. Ook kunt u hier verder lezen voor een checklist bij de begrafenis.

Checklist begrafenis van de overleden dierbare

Wij zullen enorm veel voor u betekenen wanneer u een persoonlijke uitvaart laat regelen door Noach Uitvaartzorg. Zo zorgen wij voor een uitvaart die bij de overledene past. Als u ons belt kunnen wij meteen voor u aan de slag gaan. De formaliteiten die wij voor u gaan regelen zijn onder andere:

Alle informatie over wat Christelijke Uitvaartzorg Noach voor u zal betekenen kunt u hier vinden.

Meer informatie en contact

Wilt u de uitvaart door Noach Uitvaartzorg laten regelen? Vul dan de prijsopgave in op deze pagina, of neem contact met ons op. Dit kunt u doen aan de hand van de contactgegevens onderaan de pagina, of op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht helpt het u om een kijk te nemen op onze Facebook pagina.

 

 

Chat openen
Een overlijdende melden?
christelijkebegrafenisondernemer
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.