Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Bio Sac 200 – Een “warme” thuisopbaring

NIEUWE DUURZAME EN NATUURLIJKE MANIER VAN OPBAREN.

Onze uitvaartverzorgers merken dat families steeds meer interesse hebben in een duurzame uitvaart. Zo kiezen families vaker voor een ecologische kist en een natuurbegraafplaats. Voor veel families nog onbekend, maar wij kunnen u ook een biologische thuisopbaring aanbieden met de Bio Sac 200. Dit is een duurzame en natuurlijke manier van thuis opbaren. Zo kunt u “warm” afscheid nemen van uw geliefde.

Bio Sac 200 is een natuurlijk en biologische product wat ervoor zorgt dat uw geliefde gedurende ongeveer vijf dagen mooi opgebaard kan worden, zonder koelplaat of invasieve behandeling.
De Spaanse producent, die zelf wetenschapper (scheikundige) is werd door een oude opbaarmethode van de Egyptenaren geïnspireerd, die vroeger hun overledenen insmeerden met klei. Met deze kennis en eigen kennis en inzicht heeft hij hier vervolgens een lange studie van gemaakt om te komen tot dit mooie product.
De Bio Sac 200 filters bevatten actieve koolstof en geïmpregneerde klei, die de gassen die vrijkomen bij de ontbinding absorberen. Op die manier blijft uw geliefde mooi van kleur, zacht en aaibaar.  Een mooie opmerking die wij onlangs terug kregen van een van de families was zo toepasselijk; “Voor mijn kinderen was het heel fijn, omdat zij gewoon nog lekker bij oma op bed konden zitten en haar hand vast konden houden, zonder dat haar hand in en in koud en stijf was”.
Wilt  u meer informatie over een opbaring met de Bio Sac 200 neemt u gerust contact met ons op, dan vertellen wij u daar graag meer over.

Bekijk ook het filmpje met onderstaande link.
Bio Sac 200 – Hoe werkt het?